Гасперіні покине Аталанту? Малиновський має шанс попрацювати з ще одним іменитим тренером

Переглядів 883
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Гасперіні покине Аталанту? Малиновський має шанс попрацювати з ще одним іменитим тренером
Руслан Малиновський та Гасперіні. Фото: Аталанта
Головний тренер італійської Аталанти Джан П'єро Гасперіні ніколи не приховував, що готовий піти у відставку, якщо справи команди підуть не найкращим чином.

Контракт 64-річного італійського фахівця з клубом із Бергамо діє ще півтора року, але ніхто не застрахований від дострокового припинення співпраці.

Corriere di Bergamo не виключає наступного літа будь-якого сценарію: або Гасперіні продовжить роботу з Аталантою, або залишить клуб.

За інформацією джерела, можливим наступником Гасперіні може стати екс-наставник Лейпцига Доменіко Тедеско. Поки що ця інформація на рівні чуток, але у разі невиходу Аталанти до єврокубків за підсумками поточного сезону, Гасперіні може бути відправлений у відставку.

37-річного Тедеско було звільнено з Лейпцига на початку вересня після розгромної поразки від донецького Шахтаря (1:4) у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Гасперіні очолив Аталанту влітку 2016 року. Раніше він також тренував Кротоне, Дженоа, Інтер та Палермо.

Нагадаємо, що за Аталанту виступає півзахисник Руслан Малиновський. Цього сезону 29-річний українець взяв участь у 14 матчах, у яких забив один м'яч і віддав два асисти. Його контракт з Аталантою розрахований до літа 2024 року.

На даний момент команда Гасперіні посідає шосте місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 27 очок у 15 матчах.

X