Гатуззо відмовився від зірки Шахтаря: агенти Мудрика активно шукали новий клуб українцю влітку

Переглядів 591
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Гатуззо відмовився від зірки Шахтаря: агенти Мудрика активно шукали новий клуб українцю влітку
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Молодий півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик цього літа міг опинитися в Валенсії, проте ціна на українського футболіста відлякала іспанський клуб. Джерело розповіло деталі перемовин.

Агенти Мудрика з Alik Football Management шукали новий європейський клуб для вінгера донеччан під час цього літнього трансферного вікна. Головною причиною активного пошуку стала війна в Україні, повідомляє Plaza Deportiva.

Цілком реальним варіантом для українця стала іспанська Валенсія, яка закінчила минулий сезон у Ла Лізі в середині турнірної таблиці. Але «кажани» відмовилися від послуг Мудрика і справа не в його футбольних показниках чи ігрових якостях.

За даними джерела, Валенсія була не готова виплачувати велику суму за вінгера Шахтаря. На ту мить повідомлялося, що «гірники» хочуть отримати за Мудрика 50 мільйонів євро. Але зараз донеччани хочуть більше.

Також український футболіст не вписувався в стратегію розвитку команди Гатуззо. Валенсія робить ставку на не дорогих гравцях, орендованих або вільних агентів. Про оренду Мудрика навіть не потрібно говорити.

Зазначимо, що Валенсія за свою історію шість разів ставала чемпіоном Іспанії. Востаннє «кажани» були тріумфаторами першості в сезоні 2003/04.

X