«Геній мікрофону! Браво, маестро!»: Вацко розповів про колегу, який прокоментував два матчі одночасно

Переглядів 2157
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Геній мікрофону! Браво, маестро!»: Вацко розповів про колегу, який прокоментував два матчі одночасно
Віктор Вацко. Фото: Google
За словами Віктора Вацка, його колега Юрій Кириченко працював коментатором на поєдинку німецької Бундесліги (Setanta) та турецької Суперліги (MEGOGO) одночасно.

Український коментатор Юрій Кириченко був коментатором на двох поєдинках одночасно. Про це розповів в авторській передачі відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко. 

«Український футбольний коментатор відкоментував два футбольні матчі одночасно у прямому ефірі на двох різних каналах. Ім’я та прізвище цього генія мікрофону – Юрій Кириченко», – сказав Віктор в ефірі ютуб-передачі «Вацко on air».

За словами Віктора Вацка, два поєдинки Кириченко відкоментував дев’ятого жовтня. О 20.00 на телеканалі MEGOGO розпочався матч Суперліги Туреччини Фенербахче - Карагюмрюк. А о 20.30 на телеканалі Setanta розпочалася зустріч Бундесліги Німеччини між Штутгартом та берлінським Уніоном. І обидві прямі трансляції поєдинків коментував Юрій Кириченко.

Також Вацко додав, яким чином його колега встигав працювати на двох зустрічах в один момент.

«Там два слова сказав – пауза 30 секунд. Там два слова сказав – пауза хвилинка. І так далі. Два матчі одночасно! І гонорар на Setanta, і гонорар на MEGOGO. Браво, Маестро!».

Раніше відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, скільки хоче заробити Шахтар на продажу плеймейкера команди Михайла Мудрика.