Гладкий нагадав про «Барселону»

Переглядів 440
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Олександр Гладкий відомий тим, що свого часу двічі засмутив «Барселону». Тоді думалося, який діамант має у своєму складі донець­ка команда. Але нападник не зумів належно проявити себе у «Шахтарі» чи в «Дніпрі», який теж покладав на нього надії. Зрештою, форвард опинився в «Карпатах». Проте після попереднього сезону львівський клуб відправив Гладкого знову в Дніпропетровськ, хоча за якийсь час повернув. Мабуть, через брак центр­форвардів. Але до останнього туру вихованець харківського футболу записав на свій рахунок усього три влучних постріли, в кожному матчі марнуючи прекрасні моменти. Апофеозом стала кубкова гра з «Металістом», коли Гладкий не влучав у ворота з кількох метрів. Після нічиєї з «Ворсклою», коли на останніх хвилинах не забив Денис Васін, керманич «Карпат» Олександр Севидов навіть пожартував, що у цій ситуації забив би й Гладкий.

У грі з донецьким «Металургом» Олександр теж не використав чудовий момент, коли в другому таймі після подачі зі штрафного не влучив після удару головою з вигідної позиції. Проте форвард на сто відсот­ків показав себе в двох інших епізодах, врятувавши нічию для своєї команди. Після поєдинку Олександр Севидов стосовно Гладкого знову пожартував: «Бувають такі випадки, що гравець показує хорошу гру на початку сезону, коли його взяли, та в кінці, щоби не вигнали».

У гостей варто відзначити бразильського нападника Жуніора Мораєса, який записав у актив гол плюс пас. Також у епізоді з другим голом донеччан чудово зіграв Сергій Болбат, який на швидкості обігнав Грегора Балажица. Сергій Ташуєв підкреслив: «Нам прикро зіграти внічию, адже могли й виграти. Позначилася позиційна помилка захисника, який пустив за спину футболіста. Але молодим хлопцям властиво помилятися. Якщо брати у цілому, за рахунком, суперник теж старався. Рахунок завжди закономірний».

Сергій ТАЛИМОНЧИК.

X