«Глузуйте, скільки завгодно»: британський журналіст сказав, кого мав підписати Арсенал Зінченка, щоб виграти АПЛ

Переглядів 16359
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
«Глузуйте, скільки завгодно»: британський журналіст сказав, кого мав підписати Арсенал Зінченка, щоб виграти АПЛ
Зінченко з одноклубниками святкують гол Арсенала. Фото: Google
Відомий англійський журналіст Пірс Морган вважає, що Арсеналу слід було підписати контракт з португальцем Кріштіану Роналду, який допоміг би канонірам перемогти в АПЛ.

Відомий британський журналіст Пірс Морган висловився стосовно того, кого треба було підписати лондонському Арсеналу, щоб виграти чемпіонат Англії.

«Глузуйте, скільки завгодно, але якби ми підписали контракт з Роналду, коли він залишив Юнайтед, до кінця сезону, як він дуже хотів зробити, ми б виграли Лігу. Він знає, як вигравати великі трофеї та як забивати голи, коли це дійсно важливо», – написав Пірс Морган у своєму твіттері.

Кріштіану Роналду зі скандалом залишив Манчестер Юнайтед у 2022 році перед чемпіонатом світу. Потім португалець перейшов до Аль-Насра з Саудівської Аравії. Команда португальця іде другою в чемпіонаті Саудівської Аравії, відстаючи від першого Аль-Іттіхада на п’ять балів.

Лондонський Арсенал українця Олександра Зінченка з 81 очком в активі іде другим в АПЛ, відстаючи на чотири бали від першого Ман Сіті, який також має гру в запасі. 

До слова, Зінченко 16 травня не брав участь у ранковому тренуванні Арсенала. Українець відновлюється від травми.