Гол екс-лідера Шахтаря допоміг МЮ виграти: поставив крапку в принциповому матчі АПЛ

Переглядів 965
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гол екс-лідера Шахтаря допоміг МЮ виграти: поставив крапку в принциповому матчі АПЛ
Фред з одноклубниками радіє голу МЮ. Фото: Google
Бразильський півзахисник Манчестер Юнайтед Фред, який раніше виступав за донецький Шахтар, відзначився другим голом у цьому сезоні, граючи за манкуніанську команду.

27 грудня відбувся поєдинок 17 туру АПЛ між Манчестер Юнайтед та Ноттінгем Форест. Матчу додавав родзинки той факт, що перед цим суперники зустрічалися в очному протистоянні ще у 1999 році і тоді МЮ переміг з рахунком 8:1. Також цікаво, що Ман Юнайтед та Ноттінгем Форест – це команди, які перемагали в Лізі чемпіонів (КЄЧ). МЮ це зробив тричі на данний момент, а Форест – двічі.

У матчі, який відбувся у вівторок, Манчестер Юнайтед виграв з рахунком 3:0 завдяки голам Маркуса Решфорда, Ентоні Марсіаля та екс-півзахисника Шахтаря Фреда, який відзначився третім голом у цьому поєдинку.

Після цієї перемоги МЮ з 29 очками іде п’ятим в АПЛ. Ноттінгем Форест із 13 балами розташувався на 19 позиції.

У цьому сезоні Фред зіграв за МЮ 18 матчів, у яких він відзначився двома голами. До цього матчу, ес-футболіст Шахтаря забивав також Тоттенгему. Додамо, що колишній лідер «гірників» також взяв участь у мундіалі-2022, захищаючи кольори збірної Бразилії, яка дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу. За Шахтар Фред грав у 2013-2018 роках і за цей час він зіграв за донецьку команду 101 матч та записав до свого активу десять голів.

X