Гол Мудрика увійшов у топ-5 забитих м’ячів Ліги чемпіонів: відео шаленого пострілу українського півзахисника

Переглядів 3046
Ілля Деулін Ілля Деулін
4 голоси
Гол Мудрика увійшов у топ-5 забитих м’ячів Ліги чемпіонів: відео шаленого пострілу українського півзахисника
Михайло Мудрик. Фото: Google
Авторитетний футбольний сайт Goal високо оцінив гол колишнього вінгера Шахтаря Михайла Мудрика в матчі Ліги чемпіонів проти Селтіка у Глазго, м’яч українця – серед п’яти найкрасивіших у сезоні.

Хоч сезон у Лізі чемпіонів ще не завершено, можна констатувати факт: цього розіграшу турніру було забито багато красивих м'ячів.

В топ-21 найкращих голів найпрестижнішого футбольного змагання Європи від видання Goal знайшлося місце і забитому м’ячу українця. Портал відзначив гол тоді ще гірника Михайла Мудрика у ворота Селтіка на «Селтік-Парк».

Гра закінчилася нічиєю 1:1, сам гравець на 58 хвилині зрівняв рахунок. М’яч українця зайняв четверте місце в рейтингу, а видання надало грі українського гравця таку рецензію:

«Одне з приголомшливих уявлень про Мудрика за межами України, яке вдалося побачити вболівальникам, і гол, який, ймовірно, переконав Челсі викласти 88,5 мільйонів фунтів стерлінгів (108 мільйонів доларів) за вінгера ще в січні».

  • Окрім цього голу, Мудрик зробив ще чотири гольових дії у Лізі чемпіонів сезону 2022/2023: забив два м'ячі та віддав дві гольових передачі.
  • Загалом протягом сезону Михайло 10 разів відзначився у воротах суперника та 11 разів асистував своїм одноклубникам. 
  • З моменту переходу до Челсі українець зробив лише дві гольових передачі у 15 матчах АПЛ та двох матчах Ліги чемпіонів.
X