Гол Шевченка серед кращих в АПЛ: відео найкращих забитих м’ячів у чемпіонаті Англії серед гравців різних країн

Переглядів 3962
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Гол Шевченка серед кращих в АПЛ: відео найкращих забитих м’ячів у чемпіонаті Англії серед гравців різних країн
Андрій Шевченко. Фото: Челсі
АПЛ на своєму ютуб-каналі опублікувала відео з найкращими голами футболістів із різних країн. Україну в рейтингу представляє легендарний екс-форвард Динамо, Мілана та Челсі Андрій Шевченко.

АПЛ опублікувала ролик із найкращими 103 голами представників 103 країн світу. У рейтингу знайшлося місце і результативному удару колишнього форварда Челсі та збірної України Андрія Шевченка.

На відео потрапив гол Шевченка, який він забив у ворота Астон Вілли в сезоні 2007/08. Та зустріч завершилася з хокейним рахунком - 4:4. У тому матчі наш співвітчизник оформив дубль, додавши до фантастичного голу ще й реалізований пенальті.

Загалом за Челсі легендарний українець у всіх турнірах провів 77 матчів, забив 22 голи і десять разів асистував партнерам по команді.

▶️ Відео голу Шевченка та інших м'ячів дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Також до рейтингу найкращих голів іноземних футболістів АПЛ потрапив і удар п'ятою в падінні Генріха Мхітаряна, який в Англії захищав кольори Манчестер Юнайтед, але українським уболівальникам більше відомий як гравець донецьких Металурга і Шахтаря.

Зазначимо, що футболістів із країни-терориста в топі не виявилося, АПЛ не занесла до нього жодного росіянина.