Гол у ворота збірної України став одним з найкращих: точний удар Сака отримав визнання

Переглядів 1494
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гол у ворота збірної України став одним з найкращих: точний удар Сака отримав визнання
Гол Сака. Фото: Google
Гол вінгера лондонського Арсенала Букайо Сака у ворота збірної України допоміг національній команді Англії перемогти з рахунком 2:0. Точний удар одноклубника Олександра Зінченка отримав визнання.

Гол вінгера збірної Англії Букайо Сака у ворота України посів друге місце у списку найкращих у минулому раунді кваліфікації до Євро-2024.

Представник лондонського Арсенала влучно пробив у дальній кут воріт Анатолія Трубіна. Сака забив другий м’яч у матчі, встановивши остаточний рахунок 2:0 на користь британців.

Найкращим голом визнано дальній удар півзахисника збірної Казахстану Асхата Тагибергена у ворота Данії. До списку також увійшли голи захисника збірної Румунії Андрея Бурке та білоруського нападника Владислава Морозова.

Зазначимо, що після поразки від національної команди Англії (0:2) збірна України з нулем очок іде четвертою в групі С. Також нуль балів у п'ятої Мальти. Друга Італія та третя Північна Македонія мають по три очки. Перша Англія набрала вже шість балів.

У наступному турі кваліфікації до Євро-2024 Україна зіграє з Північною Македонією. Цей матч відбудеться 16 червня. Також у червні «жовто-сині» зіграють із Мальтою.

X