Гольова феєрія у матчі ЧС-2022: збірні Камеруну та Сербії забили шість м'ячів на двох

Переглядів 1951
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Гольова феєрія у матчі ЧС-2022: збірні Камеруну та Сербії забили шість м'ячів на двох
Фото: ФІФА
Сьогодні, 28 листопада, у матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу-2022 збірна Камеруну зустрічалася із командою Сербії. Поєдинок завершився внічию з рахунком 3:3.

Команди видали результативний матч. З перших хвилин поєдинку ініціативою оволоділи футболісти сербської команди, проте не скористалися своїми шансами відкрити рахунок.

На 29-й хвилині Камерун забила перший гол на ЧС-202. Н'Кулу віддав передачу на Кастелетто, який переправив м'яч у кут воріт.

Серби до перерви змогли не лише відігратись, а й вийти вперед. У компенсований час до першого тайму збірна Сербія забила два м'ячі: відзначилися Павлович та Мілінкович-Савіч.

На початку другого тайму Мітрович забив третій м'яч у ворота Камеруну. Здавалося, перемога вже нікуди не дінеться від сербів, але все починалося.

На 63-й хвилині Камерун скорочує відставання. Абубакар витримав офсайдну лінію і реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, а через три хвилини Чупо-Мотінг зрівняв рахунок, відправивши м'яч у порожні ворота. Однак більше забитих м'ячів у цій зустрічі команди не забили.

Збірні Камеруну та Сербії після двох турів мають у своєму активі по одному очку. У заключному турі групового раунду ЧС-2022 серби зіграють із командою Швейцарії, а збірна Камеруну зустрінеться із Бразилією. Обидва матчі відбудуться 2 грудня.