«Гратимуть лише за власним бажанням»: Циганик пояснив, чому жоден легіонер не перейшов до Динамо цього літа

Переглядів 664
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Гратимуть лише за власним бажанням»: Циганик пояснив, чому жоден легіонер не перейшов до Динамо цього літа
Ігор Циганик. Фото: Google
Журналіст Ігор Циганик розповів, чому київське Динамо не підписало жодного легіонеру у літнє трансферне вікно. Потенційні новачки захотіли грати лише за власним бажанням.

У власному авторському ютуб-шоу Циганик LIVE журналіст розповів, що Динамо вело перемовини з досвідченими легіонерами, але ті хотіли грати в Україні лише за власним бажанням. 

«Ті легіонери, які не захотіли зрештою їхати до Динамо, наскільки я розумію, вони ставили умову, що в Україні гратимуть лише за власним бажанням. 

Тобто вони самі вирішували, чи потрібно їм їхати грати в нашу країну чи ні. Наприклад, якщо ситуація спокійна – вони можуть приїхати, якщо ні – не приїдуть».

Також Циганик додав, що потенційні новачки киян хотіли виступати лише у єврокубках.

«Вони зобов'язалися грати лише у єврокубках. А цього мало. І це неправильно. Одні їдуть грати чемпіонат України, інші тренуються і готуються до єврокубків - це неправильно і важко для колективу».

Наскільки я знаю, це стало причиною того, що ці досвідчені футболісти не приїхали до Динамо», — сказав Циганик в ефірі всласного шоу на ютубі.  

Нагадаємо, що в останні дні трансферного вікна Динамо намагалося підписати двох форвардів: За Луїша та Даббура.

За національну команду Кабо-Верде Зе Луїш провів 19 матчів та відзначився чотирма голами. За всю кар'єру у клубному футболі Зе Луїш провів 303 гри та відзначився 97 забитими м'ячами. Transfermarkt оцінює гравця у півтора мільйона євро. 

30-річний Даббур провів за збірну Ізраїлю 40 матчів та забив 15 голів. Transfermarkt оцінює гравця у чотири мільйони євро. За всю свою клубну кар'єру форвард зіграв у 400 матчах, відзначився 176 забитими м'ячами та ще 78 разів асистував партнерам по команді.

X