Гравці Миная побилися з футболістами російської команди в Туреччині: джерело розкрило деталі інциденту

Переглядів 2510
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Гравці Миная побилися з футболістами російської команди в Туреччині: джерело розкрило деталі інциденту
Фото: ФК Минай
Ужгородський Минай веде підготовку до другої частини сезону на зборах у Туреччині. Українська команда знаходиться в одному готелі з російським Шинником.

Напередодні між представниками Миная та Шинника сталася бійка. Декілька гравців закарпатців підійшли до футболістів з російської команди, щоб з'ясувати, чому вони не протестують проти уряду і не виходять на площу. Але діалогу не вийшло. Через деякий час одного із російських футболістів побили у ліфті, повідомляє Baza.

Після цього між спортсменами розпочалася масова бійка. Щоб заспокоїти спортсменів, до готелю довелося викликати поліцейських, проте ні затримувати, ні оформляти документи вони не стали. Усього за підсумками бійки постраждали четверо російських футболістів, і тепер неясно, чи зможуть вони грати найближчим часом – їх мають перевірити на переломи.

За словами одного з футболістів Шинника, вже після бійки один із співробітників штабу української команди попередив їх, що росіянам краще швидше виїхати з готелю. Тому що українці серйозно налаштовані і конфлікт може спалахнути з новою силою.

На зимову перерву Минай пішов на 13-у місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 14 очок у 14 матчах. Друга частина чемпіонату поновиться на початку березня.

Раніше була інформація, що нападник донецького Шахтаря Данило Сікан в турецькому готелі вимушений був пустити в діло кулаки та дати відсіч російським провокаторам.