«Є два варіанти»: Зінченко висловився на тему війни України та росії

Переглядів 499
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Є два варіанти»: Зінченко висловився на тему війни України та росії
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко висловився щодо війни, яка відбувається в нашій країні та заявив, як підтримує нашу державу.

Олександр Зінченко назвав два варіанти своїх дій під час війни. Схоже українцю більше подобається останній.

«Є два варіанти: здатися або спробувати допомогти тим, чим можемо. Якнайкраще представити свою країну - найпотужніша допомога з мого боку».

Зінченко заявив, що хотів би бути зараз в Україні, але, на його думку, він принесе свою максимальну користь прославляючи нашу країну за кордоном.  

«Ми повинні продовжувати. Я можу допомогти звідси набагато більше, ніж якби я був би там зараз. Але я дуже хочу бути там, навіть зараз. Тому що це моя батьківщина, я просто хочу бути там», - сказав Зінченко для The Athletic.

  • 5 серпня відбудеться знаковий благодійний матч Game4Ukraine за участі команд Андрія Шевченка та Олександра Зінченка, організований фандрейзинговою платформою UNITED24 спільно з лондонським ФК Челсі та компанією Legends. 
  • 26-річний Зінченко приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.