Гравець Динамо зробив пропозицію своїй коханій: фото чарівної красуні

Переглядів 3380
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гравець Динамо зробив пропозицію своїй коханій: фото чарівної красуні
Георгій Цитаїшвілі. Фото: Google
Георгій Цитаїшвілі у Таїланді освідчився у коханні своїй дівчині. Футболіст, який належить Динамо, зараз виступає на правах оренди за польський Лех.

Півзахисник збірної Грузії та київського Динамо Георгій Цитаішвілі, який зараз виступає на правах оренди за польський Лех, зробив пропозицію своїй дівчині. Фотографію, на якій він освідчується в коханні, футболіст опублікував у себе в інстаграмі.

Коханою футболіста є Софія - донька українського футбольного агента Едуарда Мурзи, який на даний момент співпрацює з українським захисником Іваном Ордецем та своїм племінником, півзахисником Артуром Мурзою.

Георгій Цитаїшвілі разом зі своєю дівчиною знаходяться в Таїланді. Софія ставала переможницею конкурсу «Міні-топ-модель України 2012» у середній віковій категорії. Пропонуємо вашій увазі фото з інстаграму красуні:

Вихованець Динамо Цитаїшвілі з 2021 року грав на правах оренди за полтавську Ворсклу, одеський Чорноморець та краківську Віслу. Зараз Георгій захищає кольори познаньського Леху. Контракт Цитаїшвілі з Динамо розрахований до червня 2025 року. Влітку 2023 року грузин повинен буде повернутися до київської команди.

Додамо, що Динамо на даний момент з 30 очками в активі посідає третє місце в УПЛ.

X