Гравець Шахтаря отримав виклик до збірної Бразилії: він на правах оренди грає за Реал

Переглядів 1349
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Гравець Шахтаря отримав виклик до збірної Бразилії: він на правах оренди грає за Реал
Вінісіус Тобіас. Фото: Google
19-річного бразильського правого захисника Вінісіуса Тобіаса хочуть бачити в молодіжній збірній Бразилії. Цей футболіст належить Шахтарю, а на правах оренди виступає за Реал Кастілью.

Орендований у донецького Шахтаря захисник мадридського Реала Вінісіус Тобіас був викликаний до молодіжної збірної Бразилії на товариські матчі проти Домініканської Республіки, Іраку та Узбекистану або Сенегалу. Про це повідомив журналіст Маріо Кортегана.

Попри бажання 19-річного футболіста зіграти за бразильську збірну, мадриці не хочуть відпускати Тобіаса до розташування національної команди на матчі, які не передбачені міжнародним календарем ФІФА. Попереду на Реал Кастілью, за який грає Вінісіус Тобіас, чекають важливі поєдинки за підвищення в класі.

Відзначимо, що мадридська команда наразі займає третє місце у турнірній таблиці третього дивізіону Іспанії, відстаючи на чотири очки від першого місця, яке дозволяє автоматично підвищитися у класі.

Вихованець Інтернасьонала Вінісіус Тобіас приєднався до Шахтаря у 2022 році і жодного разу за донеччан не зіграв. До Реалу на правах оренди бразилець перейшов весною 2022 року.

На даний момент за Реал Кастілью бразилець зіграв 32 матчі, записавши до свого активу п’ять гольових передач.