«Григорчук налаштував і ми повірили»: герой гри з Динамо – про перемогу над командою Шовковського

Переглядів 3020
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Григорчук налаштував і ми повірили»: герой гри з Динамо – про перемогу над командою Шовковського
Олександр Демченко. Фото ФК Чорноморець
Півзахисник Чорноморця Олександр Демченко прокоментував виїзну перемогу над Динамо (3:2) у матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги.

Чорноморець завдяки дублю Олександра Демченка зумів на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського здобути перемогу над киянами в день їхнього народження - біло-сині відзначали 96-ту річницю заснування клубу.

Демченко зізнався, що перемогти в цьому поєдинку їм вдалося за рахунок головного тренера Романа Григорчука, який знайшов правильні слова для команди.

«Роман Григорчук нас так налаштував на поєдинок із киянами, що ми повірили в перемогу над Динамо. Найголовніше, сказав наш наставник, щоб ми у своїй душі, своїй голові повірили в можливу перемогу. Ми вірили з перших хвилин, що можемо досягти успіху. Стандарти нам допомогли».

Також півзахисник висловився про свій переможний гол, виявляється, замість нього мав відзначитися інший футболіст.

«Алефіренко віддав мені передачу, і я хотів повернути йому м'яч, але побачив, що його накривають захисники, і він не встигає. У мене залишився один варіант - розвернутися і пробити по воротах», - цитує Демченка Sport Arena.

У наступному турі УПЛ Динамо зіграє в гостях з Олександрією, а Чорноморець прийме закарпатський Минай. Обидва матчі відбудуться в суботу, 20 травня.