Гучне повернення під Лігу чемпіонів: Шахтар повідомив радісні кадрові новини стосовно зіркового легіонера

Переглядів 254
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Гучне повернення під Лігу чемпіонів: Шахтар повідомив радісні кадрові новини стосовно зіркового легіонера
Лассіна Траоре, фото: ФК Шахтар
13 серпня нападник Шахтаря Лассіна Траоре практично через рік відсутності через травму повернувся до тренувань у загальній групі донецького клубу.

Шахтар продовжує підготовку до старту нового сезону УПЛ, а також до матчів групового етапу Ліги чемпіонів. Наразі «гірники» перебувають у Словенії. Під час звіту про чергове проведене тренування донецький клуб заявив про повернення до загальної групи нападника Лассіни Траоре.

21-річний форвард перейшов до Шахтаря з Аякса влітку минулого року за десять мільйонів євро та підписав контракт із донецьким клубом до червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Траоре у дев'ять мільйонів євро.

У складі «гірників» Траоре зіграв 14 матчів та забив дев'ять м'ячів. Лассіна отримав тяжку травму коліна у вересні 2021 року під час матчу з Інтером на груповому етапі Ліги чемпіонів (0:0) і після цього на поле не виходив.

Варто зазначити, що завтра, 15 серпня, Шахтар має зустрітися із саудівським Аль-Фатехом у двох товариських матчах. Можливо, саме в цих поєдинках Траоре зможе повернутися на поле.

X