«Гумор у Максимова своєрідний»: колишній гравець Дніпра розповів, як жартував його одноклубник

Переглядів 646
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Гумор у Максимова своєрідний»: колишній гравець Дніпра розповів, як жартував його одноклубник
Юрій Максимов. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер Гірника-Спорт і колишній захисник Дніпра Сергій Дирявка розповів, як його партнер по команді Юрій Максимов міг пожартувати над одноклубниками.

Сергій Дірявка розповів, що за часів його виступів за Дніпро одним із головних жартівників у команді був Юрій Максимов. Одного разу він вирішив розіграти їхнього одноклубника Сергія Думенка (1992-1994 рр.).

«Гумор у Максимова своєрідний: тонкий, прикольний. Якось він запропонував викотити машину, на якій приїхав Сергій Думенко, за ворота навчально-тренувальної бази. Машина невелика, ми легко з цим впоралися».

Дирявка зізнається, що такий розіграш став справжнім моральним випробуванням для тодішнього півзахисника дніпровської команди, проте йому, Максимову та іншим членам команди було весело.

«Стоїмо й дивимося, як він приходить на стоянку, шукає очима старенький Запорожець, який йому від дідуся у спадок дістався, і не знаходить. Це було непередаване видовище. Нам весело, а для Думенка - це був стрес. Я б не хотів опинитися на його місці», - сказав Дирявка в інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Дирявка і Максимов разом виступали за Дніпро з 1992 по 1994 рр. З Дніпра Максимов потім перебрався в Динамо, де виступав до 1997 року.