«Гвардіола зробив послугу Артеті, продавши Зінченка»: британський тренер поділився думкою про гру українця

Переглядів 4138
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Гвардіола зробив послугу Артеті, продавши Зінченка»: британський тренер поділився думкою про гру українця
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Відомий англійський фахівець Сем Еллардайс поділився думкою про гру українського захисника Олександра Зінченка та бразильського форварда Гаюріеля Жезуса, які перейшли з Манчестер Сіті в Арсенал минулого літа.

Олександр Зінченко та Габріель Жезус перейшли з Манчестер Сіті в Арсенал у літнє трансферне вікно. У поточному сезоні лондонці ведуть боротьбу за чемпіонський титул із командою Гвардіоли

Відомий англійський наставник Сем Еллардайс висловився про перехід Зінченка і Жезуса в лондонський клуб.

«Пеп надав Артеті послугу з гравцями, яких він йому продав. Не впевнений, якби я був тренером Арсеналу і попросив Гвардіолу продати мені Жезуса і Зінченка, він би сказав "Гаразд, Сем". Ніхто не хоче продавати гравців своїм суперникам, особливо ці двоє.

Зінченко і Жезус мають величезний вплив на гру Арсеналу, як і інші новачки», - сказав Еллардайс в ефірі No Tippy Tappy Football Podcast.

26-річний Зінченко провів у поточному сезоні 30 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі. Його одноліток Жезус зіграв 27 поєдинків, забив дев'ять м'ячів і оформив сім асистів.

Арсенал провів 32 матчі, набрав 75 очок і посідає перше місце в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті на п'ять залікових пунктів за двох ігор у запасі у команди Гвардіоли.