ХУ ІЗ ХУ НА ГРУШЕВСЬКОГО, 3?

Переглядів 343
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
ТРІШКИ ПРО «ОСОБОВИЙ СКЛАД» КЕРІВНИЦТВА «БЛАКИТНО-БІЛИХ»

…Зайдіть на сторінку «Шахтаря», друзі. Почитайте інформацію про клуб, інтерв’ю працівників. Одразу стане зрозуміло, хто за що відповідає. Як розподілені повноваження. Конкретні люди, які відповідають за конкретні ділянки роботи. Їхні біографію, досягнення, заслуги, трудовий шлях.

Після цього зайдіть на сайт «Динамо». Подивіться на список посадових осіб, пошукайте інформацію про них, і у вас, як і в мене, виникне запитання: хто всі ці люди? Чим вони зай­маються? За що відповідають? Де межі їхніх повноважень? Як оцінити результати їхньої роботи? Давайте про них…

Ігор Суркіс. Головний. Що ще більше сказати?

Перший віце-президент — Віталій Сівков, про якого відомо тільки те, що він усе життя працює на родину Суркісів, фінансист за освітою, має, що незвично для «Динамо», конкретну зону відповідальності (клубна економіка та фінанси), зі своєю роботою справляється, оскільки зарплатню у столичному ФК сплачують вчасно.

Генеральний директор Резо Чохонелідзе, колишня права рука Адріано Галліані, улюбленець Сильвіо Берлусконі, привіз у «Мілан» Руя Кошту, Шевченка, Каладзе, Кака… Що ми знаємо про його роботу в «Динамо»? Прийшов, роздав купу інтерв’ю, пообіцяв влаштувати міжпланетний шаховий турнір і зник у бюрократичних нетрях клубної структури.

Шість віце-президентів.

Леонід Ашкеназі. Сірий кардинал клубу. За що відповідає — незрозуміло. Але це нічого, у цьому він не самотній.

Володимир Старовойт. Практично нічого знайти про нього не вдалося. Газета «Блік» колись писала, що він відповідає за безпеку. Чию?

Михайло Петрашенко. Той же «Блік» пише про нього, як про головного динамівського «будівельника». Схоже, разом із Сівковим — єдина людина, яка бодай за щось відповідає. Будемо сподіватися, що він зможе сповна продемонструвати свої таланти на будівництві нового стадіону для клубу або при реконструкції стадіону старого.

Євген Рашутін відповідає за внут­рішні та міжнародні зв’язки. Схоже, на ньому — взаємодія з ФФУ, УЄФА, ФІФА і т. д.

Олексій Семененко, прес-аташе.

Про Олексія Паламарчука нічого не знаю…

Що вже тоді говорити про працівників нижчого рівня…

Євген ЩЕРБАКОВ.