«І з нетерпінням чекаю на 6 серпня»: Пятов назвав очікувану кількість глядачів на своєму прощальному матчі

Переглядів 252
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«І з нетерпінням чекаю на 6 серпня»: Пятов назвав очікувану кількість глядачів на своєму прощальному матчі
Вболівальники Шахтаря та Андрій Пятов. Колаж «Український футбол»
Культовий голкіпер донецького Шахтаря Андрій Пятов поділився інформацією стосовно орієнтовної кількості глядачів, які будуть присутні на благодійному матчі з Тоттенгемом.

Завершувати професійні виступи потрібно красиво. Відіграти проти класного суперника, бажано із заповненими вщент трибунами стадіону. 

Саме так і має статися у прощальній грі легендарного українського воротаря Андрія Пятова. Востаннє у помаранчево-чорній футболці він вийде на поле 6 серпня,  в Лондоні на поєдинок проти місцевого Тоттенгема.

Пятов розповів про очікувану кількість глядачів, яка проводжатиме його на заслужений відпочинок, після блискучої кар’єри.

«Для мене велика честь зіграти свій прощальний матч у Лондоні, на такому стадіоні. Тим більше у матчі, метою якого є допомога Україні та українцям. Наскільки мені відомо, на стадіоні очікується 50 тисяч уболівальників. 

Впевнений, що глядачі отримають задоволення від гри Тоттенгема та Шахтаря. Дуже приємно, що клуб надав мені можливість зіграти в цьому благодійному матчі. І з нетерпінням чекаю на 6 серпня», — розповів Пятов в інтерв’ю сайту Football.ua.

  • У складі донецького Шахтаря Андрій Пятов провів 482 поєдинки: пропустив 415 голів.
  • Гравець посідає третє місце серед усіх футболістів в історії «гірників» за кількістю зіграних поєдинків.
  • Пятов є найтитулованішим гравцем в історії донецького клубу. Він виграв Кубок УЄФА (2009), 11 чемпіонств і вісім Кубків України.