«Ідеальна опція»: журналіст озвучив подробиці трансферу ексголкіпера Динамо Рудька до Шахтаря

Переглядів 2313
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ідеальна опція»: журналіст озвучив подробиці трансферу ексголкіпера Динамо Рудька до Шахтаря
Артур Рудько. Фото: Google
Футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про подробиці підписання донецьким Шахтарем колишнього голкіпера київського Динамо Артура Рудька.

Михайло Співаковський ствердно заявив, що Артур Рудько потрібен «гірникам» лише на позицію другого-третього голкіпера.

Між тим, сам футболіст, знаючи про свою майбутню роль другого плану в донецькому клубі, не вагаючись погодився на перехід до Шахтаря.

«Перемовини з Рудьком зайняли шість хвилин. Шахтарю був потрібен другий-третій воротар, який міг би скласти ілюзію конкуренції Різнику і додавав би якогось досвіду молодим воротарям, таким як Твардовський. 

В Шахтарі мені сказали, що (Рудько) – ідеальна опція. Він заряджений, професійний і доволі майстерний воротар», — сказав журналіст в ефірі ТаТоТаке.

  • 31-річний воротар до переходу в Шахтар певний час був вільним агентом. Минулого сезону воротар на правах оренди з Металіста грав за польський Лех з Познані. 
  • За першу команду Леха в Екстраклясі футболіст зіграв шість матчів. Ще шість поєдинків Рудько провів на останньому рубежі Леха-2.
  • Артур Рудько, окрім київського Динамо, харківського Металіста та Леха, також свого часу грав за ужгородську Говерлу та кіпріотський Пафос.