«Індивідуальна помилка»: розкрито прізвище винуватця втраченої перемоги збірної України над Англією

Переглядів 12657
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
«Індивідуальна помилка»: розкрито прізвище винуватця втраченої перемоги збірної України над Англією
Віталій Миколенко. Фото: УАФ
Колишній півзахисник збірної України Андрій Полунін розібрав пропущений гол національної команди у матчі проти Англії (1:1) та назвав футболіста, який відповідальний за це.

У суботу, дев'ятого вересня, збірна України у Вроцлаві зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. Матч проходив в рамках п'ятого туру відбору до Євро-2024.

Єдиний гол англійці забили наприкінці першого тайму після передачі Гаррі Кейна на Кайла Вокера, який опинився сам на сам з Георгієм Бущаном.

Відео голу дивіться у нашому телеграм-каналі за посиланням

Андрій Полунін в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розібрав цей м'яч та назвав гравця української команди, який несе відповідальність за нього.

«Оборона? Загалом, зіграли надійно, якщо не брати до уваги позиційну помилку Віталія Миколенка, коли нам забили гол у відповідь. 

Він втратив позицію, а коли побачив ривок Вокера – було пізно. Кинулось в очі, що Миколенко зараз перебуває не в ігровому тонусі, можливо, це й позначилося на його діях».

Окрім цього, експерт відповів на запитання щодо вини інших футболістів, зокрема Миколи Матвієнка.

«Думаю, ні. Зараз багато думок, хто винен у пропущеному голі. Навіть Бущана сюди приплели, що начебто він ближній кут не закрив. Однак, якщо розглядати в цілому весь той епізод, то треба, наприклад, поставити запитання: чому Кейна ніхто не накрив? Той же Яремчук чи хтось з опорників.

Так можна всіх туди приплести. Скажімо, зроби Забарний півкроку вперед, і все – офсайд. Вважаю пропущений гол – це індивідуальна помилка Миколенка», – сказав Полунін для «УФ».

  • У вівторок, 12 вересня, команда Сергія Реброва зіграє проти Італії у шостому турі кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року. Початок о 21:45.
  • Полунін провів у складі збірної дев'ять поєдинків та забив один гол, саме у ворота італійців.
  • Миколенко у цьому сезоні АПЛ ще не зіграв жодної хвилини за Евертон.