«Інфантіно і Чеферін продалися»: Сабо висловився про плани УЄФА щодо проведення турніру в країні-терористі

Переглядів 1008
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Інфантіно і Чеферін продалися»: Сабо висловився про плани УЄФА щодо проведення турніру в країні-терористі
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо висловився щодо рішення УЄФА дозволити країні-агресору провести перший футбольний турнір на своїй території з початку війни.

У ексклюзивному інтерв’ю Fanday.net Сабо розказав про своє відношення до намірів УЄФА.

В росії повідомили, що УЄФА дозволив країні-агресору провести перший футбольний турнір на своїй території з початку війни. Таке рішення не на жарт розлютило колишнього тренера Динамо і збірної України Йожефа Сабо.

За інформацією ворожих ЗМІ, у травні 2023 року УЄФА проведе у Волгограді футбольний турнір серед юнацьких збірних. 

- Йожефе Йожефовичу, що ви думаєте про те, що УЄФА проведе турнір у росії?

- Мені абсолютно не подобається позиція ФІФА та УЄФА. На чолі цих організацій сидять люди, які продалися росії за гроші. Майже весь світ не хоче мати справ із росією, а УЄФА все одно робить по-своєму. Думаю, без грошей Газпрому тут не обійшлося. 

- Також була інформація, що УЄФА має намір поступово послаблювати санкції щодо росії.

- Мине небагато часу, і УЄФА, і ФІФА взагалі дозволять російським клубам і збірній брати участь у їхніх турнірах. Я в цьому впевнений. Їх не цікавить те, що в Україні гинуть люди. Таких людей, які підтримують росію, треба карати! 

Інфантіно і Чеферін живуть за гроші росії та інших країн. Вони продали чемпіонат світу в росію і Катар. Де взагалі Катар на карті, і чому раптом вирішили проводити чемпіонат світу в грудні?

- Якщо УЄФА і ФІФА не підуть на поступки, то росія розглядає варіант із переходом в Азіатську конфедерацію футболу. Що думаєте про це?

- Хто їх там прийме? Нах** вони там потрібні? росія взагалі нікому не потрібна. Але прикро, що є функціонери і політики, які підтримують їх.

- Як, по-вашому, в цьому випадку слід вчинити з росією?

- Їх потрібно довічно ізолювати. Навіть якщо їх дискваліфікувати на 15 років, то потім виросте нове покоління, яке візьме в руки автомат і знову піде війною проти України та інших європейських країн. Якщо росію не зупинити сьогодні, то через час вони знову підуть воювати. Саме тому Зеленський не йде на переговори. Я з ним повністю згоден.

Україна має зробити все, щоб знищити росію. Просто вигнати окупантів з нашої країни буде недостатньо. Потрібно забрати в них ядерну зброю і зруйнувати економіку, щоб вони навіть через 100 років не змогли відновитися. По-іншому бути не може! Я вже говорив, що у мене є мрія - посадити путіна в клітку і возити по всьому світу. Це не людина, а якась істота - кегебіст. Для кегебістів люди - це ніщо. Він посилає сотні тисяч мобілізованих на забій. 

X