«Ініціатива гравців»: Артета розповів, чому Зінченко став капітаном Арсенала

Переглядів 19072
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Ініціатива гравців»: Артета розповів, чому Зінченко став капітаном Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: Google
Українець Олександр Зінченко в матчі з Лестером зіграв з пов'язкою капітана, яка була в жовто-синіх кольорах. Наставник Арсенала розповів, чому українець став капітаном у цьому поєдинку.

Головний тренер лондонського Арсенала Мікель Артета розповів, як дісталася капітанська пов’язка українцю Олександру Зінченку у матчі АПЛ проти Лестера.

«Це чудово, тому що це була ініціатива гравців. (Капітан команди) Едегор підійшов до мене вчора та сказав, що хоче зробити цей жест. Якщо ми сьогодні змогли подарувати трохи щастя та показати, ким для нас є Алекс, то я радий присвятити цьому перемогу, це була хороша можливість», - цитує Артету журналіст Бен Джейкобс.

Зазначимо, що у 25 турі АПЛ команди виходять на поле з жовто-синіми пов’язками, а також з символікою українських кольорів. Таким чином, клуби АПЛ демонструють свою солідарність з Україною в річницю повномасштабного вторгнення.

Стосовно матчу з Лестером зазначимо, що Арсенал переміг у цій зустрічі з рахунком 1:0, завдяки голу Габріеля Мартінеллі. Зінченко зіграв майже весь матч і був замінений на Такехіро Томіясу вже, коли справа йшла до фінального свистка.

Наступний матч Арсенал зіграє першого березня проти Евертона Віталія Миколенка.

На даний момент лондонці з 57 очками в активі лідирують в АПЛ, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи гру в запасі.