«Інші пріоритети»: польські журналісти оцінили шанси Шевченка очолити їхню національну команду

Переглядів 537
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Інші пріоритети»: польські журналісти оцінили шанси Шевченка очолити їхню національну команду
Андрій Шевченко. Фото: Google
Збірна Польщі перебуває у пошуку головного тренера після відходу Чеслава Міхнєвіча. Одним з кандидатів на вакантну посаду ЗМІ називали Андрія Шевченка.

Два польських журналісти розповіли про пошук головного тренера для збірної своєї країни.  Легенда українського футболу не є фаворитом на вакантну посаду. Поляки схиляються до запрошення Яна Урбана, який у 2008-му вже працював з національною командою у статусі асистента. 

Також конкуренцію йому може скласти Володимир Петковіч. А от Шевченко, скоріше за все, не стане керманичем збірної. Так вважає журналіст Себастьян Сташевський, який на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер підтвердив інформацію Пьотра Козьмінського.

«Шансів немає. У Шевченка сьогодні інші пріоритети в житті. Та й для нас він не топ-кандидат», — написав журналіст.

Раніше Шевченко працював зі збірною України, а останнім місцем роботи легенди вітчизняного футболу була італійська Дженоа, яку він покинув 15 січня 2022 року.

Нагадаємо, що з початку війни українського народу та путінської армії Шевченко постійно намагається представляти нашу країну у світі та допомагати постраждалим від дій терористів. Яна Урбана, який у 2008-му вже працював з національною командою у статусі асистента.

X