Інтер домовився з голкіпером: Трубін продовжує входити в плани міланського клубу

Переглядів 1363
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Інтер домовився з голкіпером: Трубін продовжує входити в плани міланського клубу
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Міланський Інтернаціонале за крок від підписання вже другого голкіпера за тиждень. І це знову не голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін. Згоду вдягту чорно-синю футболку вже дав Янн Зоммер.

Досвідчений швейцарський голкіпер, 34-річний Янн Зоммер, погодився на перехід до складу італійського Інтера.

Тепер остаточне погодження трансферу справа рук представників нероадзуррі та мюнхенської Баварією, які мають вирішити всі деталі майбутньої угоди. Насамперед – остаточної суми трансферу.

Про це інформує італійський журналіст-інсайдер Фабріціо Романо, додаючи при цьому, що міланський клуб хоче, щоб і Анатолій Трубін, і Янн Зоммер були в розпорядженні Сімоне Індзаггі в наступному сезоні, замінивши Андре Онана, якого ніяк не можуть продати до Манчестер Юнайтед та  Саміра Хандановича, котрого вже «попросили» з клубу.

  • В це міжсезоння інтерес до Анатолія Трубіна окрім Інтера також проявляли англійські Челсі і Манчестер Сіті. Та представники невідомого клубу із Саудівської Аравії.
  • В сезоні 2022/2023 Анатолій зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.
  • Раніше Шахтар встановив цінник в 40 мільйонів на Трубіна.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: