Інтер Маямі Кривцова отримав нового коуча: він раніше тренував у Барсі Мессі і Бускетса, які перейшли до клубу MLS

Переглядів 7937
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Інтер Маямі Кривцова отримав нового коуча: він раніше тренував у Барсі Мессі і Бускетса, які перейшли до клубу MLS
Мартіно - новий тренер Інтер Маямі. Фото: Інтер Маямі
Сергій Кривцов отримав нового коуча. Українець працюватиме під керівництвом досвідченого Херарда Мартіно, який очолив американський Інтер Маямі.

Новим головним тренером американського Інтер Маямі став 60-річний аргентинець Херардо Мартіно. Про це повідомляє офіційний сайт клубу MLS. Деталі угоди не розголошуються.

Аргентинський спеціаліст вже працював у MLS з Атлантою, з якою він став чемпіоном у 2018 році. Тоді ж Херардо було визнано найкращим тренером року.

До нового періоду в Маямі Мартіно працював зі збірною Мексики, яку він залишив після чемпіонату світу-2022 у Катарі. В Європі цей досвідчений тренер відомий роботою в Барселоні в сезоні 2013/2014.

  • Інтер Маямі, власником якого є легендарний Девід Бекхем, раніше тренував Філ Невілл. 
  • За цю американську команду грає український захисник Сергій Кривцов, який в Європі відомий виступами за донецький Шахтар. 
  • Інтер Маямі зробив серйозні придбання, підсилившись колишніми футболістами Барси Ліонелем Мессі та Серхіо Бускетсом, які грали під керівництвом Мартіно за каталонців. Також американський клуб може поповнити захисник «блаугранас» Жорді Альба.