Інтереси новачка Шахтаря представляє російський агент: джерело розкрило деталі

Переглядів 1201
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Інтереси новачка Шахтаря представляє російський агент: джерело розкрило деталі
Хусрав Тоіров. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник молодіжної збірної Таджикистану Хусрав Тоіров лише став гравцем донецького Шахтаря, а вже встиг потрапити у неприємну історії з російським слідом.

1 березня Шахтар придбав хавбека Хусрава Тоірова. Як запевняє портал Transfermarkt, за цей перехід гірники заплатили казахстанському Атирау 300 тисяч євро.

Як виявилося пізніше, інтереси цього футболіста репрезентує російський агент, повідомляє журналіст Ігор Циганик.

«Нічого не можу сказати про цього футболіста, крім того, що має російського агента. Це мене здивувало. Я щось не зрозумію, що відбувається? Що ми робимо? Нехай спростують цю інформацію чи підтвердять. Може вона хороша російська, але для мене зараз хороших росіян немає взагалі», – сказав Циганик в ефірі авторської передачі на ютубі.

Звертаючись до того ж Transfermarkt можна побачити, що інтереси Тоірова представляє Elite Star Agency. Це агентство у своїх соціальних мережах підтвердило, що супроводжувало перехід гравця до Шахтаря.

Варто зазначити, що співзасновником та генеральним директором Elite Star Agency є росіянин Едуард Сізаркін, який працює разом Гільєрме Феррейрою. Саме останній позначений у соціальних мережах як контактну особу агентства.

X