Інтернасьональ хоче викупити молодого захисника Шахтаря: джерело назвало деталі можливого трансферу

Переглядів 311
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Інтернасьональ хоче викупити молодого захисника Шахтаря: джерело назвало деталі можливого трансферу
Вітао. Фото: ФК Шахтар
Захисник Вітао, який належить донецькому Шахтарю та грає на правах оренди за бразильський Інтернасьональ, може залишитись на своїй батьківщині, потрібно домовитися клубам.

Інтернасьональ хоче залишити 22-річного оборонця у своєму складі на постійній основі. Через початок війни в Україні Вітао у квітні змінив клуб на правах оренди та потрапив у бразильський колектив до кінця сезону 2022/23.

Як повідомляє UOL, за домовленістюміж клубами Інтернасьональ має опцію викупу футболіста за чотири млн євро, але бразильці хочуть заплатити 2.5 або три млн євро, залишивши при цьому за Шахтарем частину прав на футболіста. Проте позиція донецького клубу залишається досі невідомою.

Нагадаємо, що ми раніше писали, що Шахтар отримав не найкращу характеристику.

22-річний Вітао перейшов до Шахтаря з Палмейраса у вересні 2019 року за чотири мільйони євро. У складі «гірників» бразилець зіграв 36 матчів та зробив одну гольову передачу. 

Варто зазначити, що Вітао, як і безліч легіонерів Шахтаря скористалися правилом УЄФА, яке дозволяло призупинити чинний контракт зі своїм клубом на час війни в Україні та покинули команду.

За Інтернасьональфутболіст провів 37 поєдинків і забив два голи. Контракт Вітао із Шахтарем спливає влітку 2024 року.