«Його лідером зробило Динамо»: Циганик висловився про Циганкова та його дії у Жироні

Переглядів 5006
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Його лідером зробило Динамо»: Циганик висловився про Циганкова та його дії у Жироні
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Відомий журналіст Ігор Циганик вважає, що український вінгер Жирони Віктор Циганков стає справжнім лідером своєї нинішньої команди.

Ігор Циганик похвалив Віктора Циганкова за те, що той не став хейтити свого партнера по Жироні Валентина Кастельяноса, коли той не віддав йому пас практично на порожні ворота в матчі з Барселоною (0:0).

Через три тури аргентинський нападник відзначився покером у ворота Реала (4:2), а Циганков заробив собі авторитет.

На думку журналіста, українець таким чином проявляє свої лідерські якості в новій команді.

«Він за характером лідер. Він у 2016 році дебютував у Динамо і з 2018-го - він лідер команди. Хочеш не хочеш, а лідерські якості повинні проявлятися. Вони проявляться обов'язково».

Циганик бачить велику заслугу Динамо у вихованні сильного характеру футболіста.

«Ти будеш розуміти, як себе поводити в тій чи іншій ситуації, коли в тебе на плечах висить така відповідальність. Звичайно, коли ти потрапляєш в іншу команду, ти переносиш це. Його лідером зробило Динамо».

Циганик підкреслив, що минулий досвід тепер допомагає 25-річному вінгеру простіше адаптуватися в Іспанії.

«Він просто знає певну формулу поведінки, алгоритм дій, які дозволяють йому поводитися саме так. Це правильно і здорово», - сказав Циганик у коментарі Ютуб-каналу FootballHub.

Нагадаємо, що після свого переходу з Динамо до Жирони в січні цього року Циганков провів за іспанський клуб 14 матчів, у яких забив три голи і зробив три результативні передачі.