«Йому потрібно вчитися»: Кукурелья несподівано висловився про Мудрика

Переглядів 6099
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Йому потрібно вчитися»: Кукурелья несподівано висловився про Мудрика
Марк Кукурелья. Фото: Google
24-річний іспанський футболіст Марк Кукурелья висловився про 22-річного українського вінгера Михайла Мудрика. За словами іспанця, українець має гарні шанси аби заграти в Челсі.

Лівий захисник Челсі Марк Кукурелья висловився про новачків лондонської команди, в тому числі й про українця Михайла Мудрика.

«Мудрик, Фелікс та Мадуеке створюють багато моментів, вони вміють контролювати м’яч. Для нас це дуже важливо. Проти них важко грати на тренуваннях, тому що вони найкращі гравці. Але найважливіше те, що вони грають за Челсі. Вони повинні допомогти команді вигравати матчі», – сказав Кукурелья в інтерв’ю Goal.

На питання, хто може стати найціннішим гравцем в атаці Челсі іспанець відповів наступне.

«Можливо, Мудрик. Він такий швидкий та має багато навичок. Це дійсно дуже хороший гравець. У нього є якості, щоб через кілька років стати найкращим футболістом світу. Йому потрібно вчитися та залишатися щасливим у новому клубі», - додав Кукурелья.

Зазначимо, що Михайло Мудрик вже зіграв п'ять матчів за Челсі. На даний момент українець не відзначався результативними  діями у футболці лондонської команди.