«Йому треба було пити і все»: Сабо жорстко висловився про Леоненка

Переглядів 3934
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
«Йому треба було пити і все»: Сабо жорстко висловився про Леоненка
Колишній тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо поділився історією, як він разом зі своїм помічником застукав Віктора Леоненка за розпиттям спиртних напоїв.

Йожеф Сабо за свою тренерську кар'єру чотири рази очолював Динамо. Згадуючи період роботи в київському клубі, колишній тренер розповів з якими проблемами він зіткнувся при роботі з Віктором Леоненко:

«При мені той самий Леоненко був. Йому треба було пити й усе. Щовечора після 23:00 я з помічниками обходив усі кімнати футболістів. Прийшли до Леоненка, подивилися – начебто все нормально.

Піднімаємо раму, а там десять великих банок пива. Він їх за ніч випивав. Ну що з ним робити?», – сказав Сабо в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

  • Віктор Леоненко виступав за біло-синіх з літа 1992 по літо 1998 року. За цей час він провів 129 матчів, забив 79 голів та зробив одну гольову передачу.
  • Йожеф Сабо очолював Динамо з січня до грудня 1994 року, з липня 1995 року по січень 1997 року, з серпня 2004 року по червень 2005 року та з вересня до листопада 2007 року.