«Йому требе бути здоровим»: екс-наставник Десни озвучив ім’я гравця, що не може заграти у Шахтарі

Переглядів 3584
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Йому требе бути здоровим»: екс-наставник Десни озвучив ім’я гравця, що не може заграти у Шахтарі
Андрій Тотовицький. Фото: Десна
Колишній головний тренер Десни Олександр Рябоконь прокоментував непросте становище свого екс-підопічного Андрія Тотовицького, яке склалося з ним у рідному Шахтарі.

Екс-наставник Десни Рябоконь, під керівництвом якого Тотовицький сяяв у чернігівській команді (47 ігор, 16 голів, дев'ять результативних передач), вважає, що проблеми невдач гравця криються у його травматичності.

«Може, заважають травми. Тотовицький провів у нас, можливо, найкращі моменти кар'єри. Він такий гравець, якому треба бути здоровим. Можливо, через травми йому поки не вдається показати свій рівень», – заявив Рябоконь в інтерв'ю YouTube-каналу «SportArena».

Український фахівець упевнений, що Тотовицькому все ще під силу проявити себе у топ-клубі УПЛ не в останню чергу завдяки професіоналізму.

«Але якщо тренер запросив його, то він у ньому зацікавлений. Все залежить від Андрія насамперед. Потрібно використовувати такого вмілого гравця, тим більше, якщо його запросили повернутися в команду. Він дуже професійна людина».

Повернення до Шахтаря, вихованцем якого є Тотовицький, виявилося для нього не таким, яким він його собі уявляв. Усього два матчі та 45 хвилин на полі – весь актив півзахисника на даний момент.

Зазначимо, що контракт 29-річного хавбека із Шахтарем дійсний до 30 червня 2025 року.