«Йому вигравати та забивати не треба»: журналіст – про кар’єру Мудрика у Челсі

Переглядів 4175
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Йому вигравати та забивати не треба»: журналіст – про кар’єру Мудрика у Челсі
Михайло Мудрик. Фото: УАф
Помічник легенди українського футболу Андрія Шевченка Микола Васильков висловився про участь півзахисника лондонського Челсі Михайла Мудрика в благодійному матчі Game4Ukraine.

Учора, 5 серпня, Андрій Шевченко та Олександр Зінченко провели у Лондоні благодійний матч Game4Ukraine, щоб зібрати кошти для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області.

Васильков вважає, що у Мудрика кар’єра вже вийшла, адже він зіграв на одному полі із зірками світового масштабу.  

«У Мудрика кар'єра вже вийшла, йому вигравати та забивати навіть не треба. Про нього всі говорять, він зірка, забив один гол і всі сказали «вау». Тепер він бере участь у матчі зірок.

Васильков зазначив жартома, що Мудрику залишилося всього-на-всього трошки позабивати та повигравати.

«Хто ще міг на початку кар'єри потрапити в команду до Макелелі, Сержіньо та Піке? Йому в кар'єрі залишилося тільки трохи: трохи виграти й позабивати, а решта вже є – суперконтракт та увага преси», – сказав Васильков в ефірі ютуб-каналу «Взбірна».

  • Михайло Мудрик перейшов до Челсі взимку 2023 року з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.
  • В офіційних поєдинках за лондонський колектив Михайло поки що не забивав, проте віддав дві результативні передачі у 17 матчах.
  • Перша офіційна гра в сезоні 2023/2024 на Мудрика чекає вже 13 серпня. Челсі зіграє із Ліверпулем. Матч розпочнеться о 18:30.
  • У США Челсі грав у товариських поєдинках проти Рексема (5:0), Брайтона (4:3), Ньюкасла (1:1), Фулхема (2:0) та Борусії Д (1:1).