Йовічевіч назвав три позиції, на які Шахтар шукатиме посилення під час зимового трансферного вікна

Переглядів 1082
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Йовічевіч назвав три позиції, на які Шахтар шукатиме посилення під час зимового трансферного вікна
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився планами «гірників» на зимове трансферне вікно та назвав позиції, які їм треба посилювати.

Хорватський фахівець Йовічевіч вважає, що Шахтарю у зимове трансферне вікно необхідно спробувати посилити три позиції, а ось центр поля чіпати не варто.

«Конікуватимемо з керівництвом у цьому напрямку. Можливо, це буде лівий латераль, один вінгер та нападник. Центр поля у нас зачинено. Це кайф та привілеї мати таких молодих футболістів, які можуть прогресувати. Протягом кількох днів, до зборів в Анталії, я чекаю на новини від спортивного директора».

Найпроблемнішою позицією наставник «гірників» виділяє лівого латераля.

«Нам не вистачало кількох футболістів, особливо – лівого латераля. Поки Корнієнко відновлюється, ми маємо лише Михайличенка. Я як тренер хочу мати по два гравці на кожну позицію. Не хочу перетягувати Матвієнка на позицію лівого латераля, хоч він може там зіграти», – сказав Йовічевіч в ефірі «Вацко on air».

Нагадаємо, Матвієнко є центральним захисником, але одну гру цього сезону він провів на позиції лівого захисника (проти Інгульця 3:0). За всю свою кар'єру він провів 122 гри як центральний захисник і 61 як лівий латераль.