Йовічевіч поскаржився на незрозуміле суддівство у переможному для Шахтаря поєдинку з ФК Рух

Переглядів 686
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Йовічевіч поскаржився на незрозуміле суддівство у переможному для Шахтаря поєдинку з ФК Рух
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч підбив підсумки стартового поєдинку третього туру УПЛ проти ФК Рух (0:1). «Гірникам» в меншості вдалося здобути перемогу.

Хорватський фахівець після матчу був незадоволений рішеннями бригади арбітрів на чолі з Євгеном Арановським, зокрема вилученням півзахисника Шахтаря Михайла Мудрика за грубий фол у центрі поля проти хавбека львів'ян Марка Сапуги. Рефері продемонстрував Мудрику пряму червону.

«Вважаю, заслужено перемогли, хоч дуже важка була гра і незрозуміле суддівство, як на мене. Дуже незрозуміле. І це вже не вперше. Не знаю, з чим це пов'язано, але, гадаю, всі повинні аналізувати: я аналізуватиму свою гру, щоб ми були ще кращими та ефективнішими в наступних матчах, але хотілося б, щоб суддівський комітет теж аналізував свою роботу».

На думку Йовічевича, Шахтар мав би величезні проблеми якби суперник реалізував свої шанси після помилок.

«Тактичний план був таким, що ми передбачали позиційну атаку на низький блок із виходами суперника в контратаку. І склад львів'ян це підтвердив  – Притула вийшов замість Таллеса, що означає чисту гру на контратаках. Для команди, яка будується,  нові механізми можуть бути незручними, що й відбилося на полі: пройшли кілька разів контратаки в Руха, але після наших помилок», – цитує тренера клубний сайт Шахтаря.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Після перемоги над Рухом Шахтар одноосібно очолив турнірну таблицю УПЛ. 6 вересня «гірники» стартують у Лізі чемпіонів поєдинком проти Лейпцига (22:00).