Йовічевич у Саудівській Аравії: відомі умови контракту та зарплата екс-коуча Шахтаря

Переглядів 962
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Йовічевич у Саудівській Аравії: відомі умови контракту та зарплата екс-коуча Шахтаря
Йовічевич на тренуванні Аль-Раеда. Фото: Аль-Раед
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевич вже робить перші кроки в аравійському Аль-Раеді. Джерело розповіло, яку угоду підписав із азіатським клубом хорват.

Хорватський наставник Ігор Йовічевич підписав контракт із аравійським Аль-Раедом з схемою 1+1. Клуб із Саудівської Аравії має опцію автоматичного продовження договору ще на сезон. Про це повідомляє видання Sport.ua.

В тренерському штабі Йовічевича працюватимуть Юрій Беньо, Андрій Ханас та тренер воротарів іспанець Франциско Галан. Аналітиком буде Микола Шамордін, а за фізичну підготовку відповідатиме Даніель Де Кастро. Всі помічники працювали із балканським коучем у Дніпрі-1 та Шахтарі.

Зарплата Йовічевича в Аль-Раеді складає трохи менше, ніж повідомлялося раніше, а саме приблизно 1.9 мільйона євро за сезон.

  • Йовічевич очолив Аль-Раед після того, як його було звільнено з посади наставника донецького Шахтаря.
  • Аль-Раед у минулому сезоні чемпіонату Саудівської Аравії фінішував на десятому місці.
  • У вищій лізі чемпіонату Саудівської Аравії в наступному сезоні гратимуть такі зірки, як Кріштіану Роналду, Марцело Брозович, Нголо Канте та інші.
  • Серед тренерів слід виділити Стівена Джеррарда та ще одного екс-наставника Шахтаря Луїиа Каштру, який очолив Аль-Айн Роналду.