«Йшлося про серйозну цифру – близько 50 млн євро»: Вацко назвав клуби, які хотіли придбати Циганкова

Переглядів 544
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Йшлося про серйозну цифру – близько 50 млн євро»: Вацко назвав клуби, які хотіли придбати Циганкова
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Відомий журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, що півзахисник Жирони Віктор Циганков кілька років тому міг опинитися у німецькій Бундеслізі чи АПЛ.

За словами Вацка, свого часу київське Динамо мало пропозицію щодо Циганкова від Хоффенхайма на 15 мільйонів євро, але керівництву біло-синіх ця сума видалася маленькою.

«У 2019 році до Циганкова був серйозний інтерес із Європи. Я особисто бачив скан офіційного листа Хоффенхайма, який пропонував за Циганкова 15 мільйонів євро.

Але Динамо тоді вважало, що 15-20 мільйонів за Циганкова – це мало, смішно та несерйозно».

Також журналіст сказав, що кілька років тому нинішній головний тренер Реала Карло Анчелотті, який тоді очолював Евертон, хотів підписати до складу «ірисок» Циганкова та Віталія Миколенка за 50 мільйонів євро.

«Десь два роки тому Карло Анчелотті хотів купити Циганкова разом із Миколенком до Евертона. Там йшлося про серйозну цифру – близько 50 мільйонів євро.

Але Анчелотті пішов у Реал, замість нього до Евертона прийшов Рафаель Бенітес і спустив цю історію на гальмах. У результаті він купив лише Миколенка, а Циганков був йому нецікавий», – сказав Вацко в ефірі авторської програми Вацко on air.

Нагадаємо, 17 січня, Циганков підписав контракт із Жироною. Угода діятиме до літа 2027 року.

Динамо отримає узгоджену компенсацію у розмірі п'яти мільйонів євро та 50% від можливого перепродажу гравця.

X