«Історичний шанс»: тренер АЕКа розповів, за рахунок чого можна перемогти Динамо

Переглядів 577
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Історичний шанс»: тренер АЕКа розповів, за рахунок чого можна перемогти Динамо
Хосе Луїс Ольтра. Фото: УЄФА
Головний тренер кіпрського АЕКа з Ларнаки Хосе Луїс Ольтра напередодні матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи з київським Динамо відповів на запитання журналістів.

Ольтра зазначив, що київська команда підходять до завтрашнього поєдинку у гарній формі.

«Завтрашня гра є дуже важливою для нас. Ми маємо історичний шанс вийти з групи. Нам протистоїть дуже хороша команда, яка додала порівняно до минулої нашої зустрічі. Гравці Динамо у добрій формі, у них грамотний тренер», – цитує Ольтру прес-служба Динамо.

Іспанський фахівець також розповів, за рахунок чого його команда може досягти позитивного результату.

«У першому матчі ми продемонстрували конкурентоспроможну гру. Ми добре попрацювали в обороні, не давали супротивникові простору, але втрачали м'яч. Ми маємо грати агресивніше. Правильний шлях – це гра, яку ми показали у Польщі, але деякі речі можна покращити».

Матч п'ятого туру групової стадії Ліги Європи між АЕКом та Динамо відбудеться 27 жовтня у Ларнаку та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Для збереження шансів на третє місце, яке дає право вийти у плей-офф раунд Ліги конференцій, команду Мірчі Луческу влаштовує лише перемога. В іншому випадку третій рядок достроково забезпечать собі АЕК.

X