Італія – Україна: відомо, хто став найкращим та найгіршим гравцем команди Реброва

Переглядів 13316
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Італія – Україна: відомо, хто став найкращим та найгіршим гравцем команди Реброва
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
У шостому турі кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 збірна України зустрічалася на виїзді з командою Італії та зазнала поразки з рахунком 1:2.

Італійці вийшли вперед уже на 12-й хвилині завдяки швидкому голу Давіді Фраттезі, а на 28-й хвилині він оформив дубль у ворота України. Капітан збірної України Андрій Ярмоленко скоротив розрив у рахунку на 41-й хвилині, але більше голів у цій грі не було забито.

Після матчу вболівальники обрали Андрія Ярмоленка «Левом матчу» за його єдиний гол у грі за результатами голосування.

На статистичних порталах також було виставлено оцінки гравцям. Найвищу оцінку у складі збірної України за версією Sofascore отримав капітан Андрій Ярмоленко – 7.4. Захисники Ілля Забарний та Сергій Кривцов отримали оцінки 7.1 та 7.0 відповідно.

З іншого боку, захисника Віталія Миколенка та півзахисника Георгія Судака визнали найгіршими футболістами матчу з оцінками 6.3.

Статистичний портал WhoScored також оцінив виступ українських гравців. Найвищу оцінку отримав Андрій Ярмоленко – 7.1, а найгіршу оцінку отримав півзахисник Георгій Судаков – 5.8.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).