Joma відреагувала на презентацію нової форми Зеніта: УАФ зробила іспанській компанії запит

Переглядів 794
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Joma відреагувала на презентацію нової форми Зеніта: УАФ зробила іспанській компанії запит
Форма Зеніта. Фото: Зеніт
Joma заявила, що не має ніякого відношення до розробки та презентації нової форми Зеніта з Санкт-Петербурга. УАФ отримала відповідь від іспанської компанії.

Українська асоціація футболу заявила, що компанія Joma не має відношення до презентації нової ігрової форми пітерського Зеніта. Таку відповідь дали представники іспанської компанії Joma на запит УАФ.

У відповідь на запит «УАФ Маркетинг» головний офіс іспанської компанії Joma повідомив, що не має відношення до розробки та презентації нової форми російського клубу.

У листі компанії Joma повідомляється наступне: 

«Ми підтверджуємо, що штаб-квартира Joma в Іспанії припинила всю нашу спонсорську діяльність зі спортивними командами з Росії та Білорусі. У нас немає прямого контакту - ні комерційного, ні спонсорського - з якимось професійним клубом там, і ми не були в курсі і не маємо жодного відношення до запуску та кастомізації індивідуального стилю нової форми Зеніту».

Також у відповідь на питання, як так вийшло, що російський клуб презентував форму саме компанії Joma, у листі повідомляється така інформація:

«Футболки були поширені компанією Wildberries. Це роздрібний продавець, який може отримувати товари з нашого каталогу на відкритому ринку, де у нас немає жодного контролю», - значиться у заяві УАФ.

Joma є технічним спонсором національної збірної України з 2017 року.