Качараба взяв участь у розгромі Спарти: Славія легко перемогла у празькому дербі

Переглядів 1386
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Качараба взяв участь у розгромі Спарти: Славія легко перемогла у празькому дербі
Тарас Качараба. Фото: ФК Славія Прага
Центральний захисник Тарас Качараба відіграв увесь матч у важливому матчі Славії проти Спарти. Команда українця відіграла на нуль та забезпечила собі перемогу ще в першому таймі, забивши чотири м’ячі.

У матчі 13-го туру чемпіонату Чехії Славія приймала принципового суперника Спарту. Команда українця розгромно перемогла у дербі з рахунком 4:0. Варто зазначити, що це класичне протистояння в Чехії, адже обидва колективи з Праги.

Центральний захисник провів на полі всі 90 хвилин та допоміг команді не пропустити. Славія знищила своїх опонентів у першому таймі, адже забила в ньому аж чотири м’ячі. Господарі збавили темп у другій половині гри, а Спарта так і не змогла забити гол престижу.

Славія посідає друге місце у чемпіонаті Чехії, маючи у своєму активі 28 пунктів. Від першого місця, на якому йде Вікторія, команда українця відстає на чотири очки, але лідер ще не зіграв свій матч. Наступну гру Славія зіграє у Лізі Конференцій проти команди з Косово.

Нагадаємо, що Качараба перейшов до Славії з Ліберецу 1-го січня 2022 року за 800 тисяч євро. У цьому сезоні українець відіграв за Славію 18 матчів та встиг відзначитися голом. Контракт із чеським колективом розрахований до кінця грудня 2024 року. Transfermarkt оцінює Качарабу в півтора мільйона євро.