Кадри з минулого життя: Мілевський повернувся і показав відео зйомок у історичному фільмі

Переглядів 1662
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Кадри з минулого життя: Мілевський повернувся і показав відео зйомок у історичному фільмі
Артем Мілевський, Фото: Instagram
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський поділився кадрами зі знімального майданчика в історичному фільмі «Довбуш».

Нещодавно стало відомо, що ексфорвард київського Динамо Артем Мілевський разом з колишнім захисником Дніпра Артемом Федецьким знялися в історичному українському фільмі «Довбуш».

«Майстера, всім вітання! Це відео про те, як я знімався в кіно. Фільм - «Довбуш». Всім раджу сходити в кіно. Зацінити які ми з Федецьким актори.

Це було у 2021-му році. Ще до повномасштабного вторгнення. Наше життя було зовсім іншим. Оцініть наші емоції на відео! Ніби з іншого життя», – йдеться в описі до відео на каналі «Міля».

Це перше відео на ютуб-каналі Мілевського з 23 лютого 2023 року. Тоді Артем поділився кадрами свого відпочинку в Дубаї.

  • «Довбуш» – це художній історичний фільм українського виробництва, що розповідає про повстанський рух карпатських опришків на чолі з Олексою Довбушем у XVIII столітті. Стрічка є одним із найдорожчих українських фільмів в історії.
  • Прем'єра фільму відбулася на День Незалежності України 24 серпня.
  • Мілевський за свою кар'єру грав за  такі команди як, Динамо (Київ), Динамо (Брест), Хайдук, Тосно, Конкордію, Минай, Кішварда та Газіентепспор.
  • У складі національної збірної України він провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.