Кадрові питання Дніпра-1: голкіпер та один з лідерів команди повернулися до тренувань

Переглядів 2535
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Кадрові питання Дніпра-1: голкіпер та один з лідерів команди повернулися до тренувань
Євген Волинець (ліворуч). Фото: СК Дніпрро-1
Лазарет дніпровського Дніпра-1 починає повіло порожніти. Напередодні, до тренувань в загальній групі повернулися основний голкіпер команди Євген Волинець та аргентинський півзахисник Домінго Бланко.

Основний голкіпер Дніпра-1 Євген Волинець, який отримав моторошну травму голови в другому поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів проти грецького Панатінаїкоса, та Домінго Бланко, який мав м'язове пошкодження, знову тренуються в загальній групі.

Обох футболістів було помічено на останньому тренуванні Дніпра-1 в Ужгороді. У дніпрян вже розпочався цикл підготовки до матчу-відповіді Ліги конференцій проти словавацького Спартака з Трнави.

Заняття, що пройшло напередодні, мало ігровий характер, і перед його початком партнери привітали з днем народження голкіпера Євгена Волинця. 

З почуттям гумору у дніпрян все гаразд, тож подарували Волинцю боксерський шолом. Щоб оберігав його світлу голову від подальших травм.

Наразі у лазареті дніпрян все ще перебувають форвард Максим Третьяков та захисник Володимир Адамюк. Повідомила  пресслужба СК Дніпро-1.

  • Поєдинок 5-го туру УПЛ Рух – Дніпро-1, який мав відбутися сьогодні, 27 серпня, через участь дніпрян в єврокубках, перенесено на пізніший термін.
  • В першій грі стадії плей-оф Ліги конференцій СК Дніпро-1 на виїзді зіграв внічию зі словацьким Спартаком з Трнави (1:1).
  • Матч-відповідь СК Дніпро-1 – Спартак заплановано на 31 серпня. Початок гри о 21:00.