Кадрові втрати Динамо: Сидорчук і Гармаш пропустять перший матч з Бенфікою через проблеми з дисципліною

Переглядів 342
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
0 голосів
Кадрові втрати Динамо: Сидорчук і Гармаш пропустять перший матч з Бенфікою через проблеми з дисципліною
Сергій Сидорчук і Денис Гармаш. Фото: Динамо
Досвідчені півзахисники київської команди отримали зайві попередження у вчорашньому поєдинку з австрійським Штурмом у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Капітан Динамо Сергій Сидорчук та не менш досвідчений Денис Гармаш не допоможуть своїй команді у першому матчі з Бенфікою у вирішальному двобої за вихід в груповий раунд Ліги чемпіонів.

У вчорашній грі зі Штурмом, яка завершилася вольовою перемогою киян у додатковий час (2:1), обидва гравці отримали жовті картки за неспортивну поведінку. Денис розійшовся настільки, що Луческу поспішив прибрати його з поля, щоб команда не завершувала матч вдесятьох.

Тим не менш, Динамо зробило свою справу і слідом за міцним турецьким Фенербхаче усунула зі свого шляху австрійського віце-чемпіона. Попереду головний іспит – надпотужна Бенфіка, яка не помітила данський Мідтьюллан, забивши у його ворота сім м’ячів і пропустивши в свої лише два.

Перша гра між українським и португальським грандом пройде 17 серпня у польській Лодзі. Матч на стадіоні ЛКС розпочнеться о 22:00. У Лісабону суперники зіграють у той самий час, але 23-го числа.