«Кепа заслужив грати»: Анчелотті оцінив перемогу над Сельтою та дебют новачка Реалу і конкурента Луніна

Переглядів 632
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Кепа заслужив грати»: Анчелотті оцінив перемогу над Сельтою та дебют новачка Реалу і конкурента Луніна
Карло Анчелотті. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті залишився дуже задоволений дебютом Кепи Аррісабалаги. Іспанський голкіпер відстояв на нуль в матчі з Сельтою (1:0).

Перспективи закріпитися в основному складі мадридського Реалу голкіпера національної збірної України Андрія Луніна стають все меншими і меншими. 

Принаймні про це свідчать останні слова головного тренера «вершкових» Карло Анчелотті. Італійський фахівець залишився максимально задоволений грою прямого конкурента Луніна Кепи Аррісабалаги в останній грі Реалу в Ла Лізі проти Сельти.

«Нам було важко позаду, але команда зіграла добре. Зіграти сухий матч – добрий знак. Я думаю, що це була перемога не якості, а самовідданості.

Кепа добре зіграв. Вважаю, що Кепа заслужив грати. У попередніх матчах Лунін теж добре захищав ворота. Проти Сельти вийшов Кепа. Як буде далі? Побачимо», – сказав Анчелотті на післяматчевій пресконференції.

  • Кепа Аррісабалага є вихованцем академії мадридського Атлетика
  • У 2018 році Аррісабалага перебрався до лондонського Челсі за 80 мільйонів євро.
  • У сезоні 2022/2023 Кепа провів 42 матчі за лондонський клуб, пропустивши 45 м'ячів і дев'ять разів зберігши свої ворота недоторканими.
  • Transfermarkt оцінює вартість 28-річного голкіпера у 18 мільйонів євро.