«Хлопців не будемо дуже лякати»: головний тренер Металіста оцінив втрачену на останніх секундах перемогу

Переглядів 1208
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Хлопців не будемо дуже лякати»: головний тренер Металіста оцінив втрачену на останніх секундах перемогу
Андрій Аніщенко. Фото: Металіст
Металіст зіграв внічию проти Поділля в матчі третього туру Першої ліги, втративши перемогу на 96-й хвилині. Головний тренер харків'ян Андрій Аніщенко прокоментував цей результат.

У суботу, 12 серпня, Металіст зіграв матч третього туру Першої ліги України проти Поділля. Гра закінчилася із рахунком 1:1.

Харків'яни забили свій гол ще у першому таймі зусиллями Юрія Голубки, проте пропустили на шостій доданій до другого тайму хвилині – Владислав Чушенко приніс хмельницькій команді нічию.

Головний тренер Металіста Андрій Аніщенко прокоментував цей результат.

«Дуже емоційний поєдинок, але я привітав хлопців із першим заліковим балом у нашій скарбничці. Проте вони, особливо наші юні гравці, повинні зрозуміти, що ціна будь-якої помилки, де б вона не трапилася, завжди є.

Хоч у лінії захисту, хоч у лінії атаки. І ці помилки призводять до пропущених м'ячів. Так сьогодні і сталося. Але це ще один крок для наших юних гравців, щоби вони зрозуміли, що і як». 

Також спеціаліст зазначив, що буде сварити футболістів розуміючи, що вилучення Даніеля Вернаттуса в кінці першого тайму внесло свої корективи.

«Загалом, виходячи з розвитку подій у матчі, з того, що ми грали у меншості більше тайму, то ми хлопців не будемо дуже лякати.

Розберемо гру, проанілізуємо, відпочинемо і будемо рухатися далі, бо попереду ще багато ігор», – приводить слова Аніщенка пресслужба Металіста.

  • У перших двох турах харків'яни поступилися Епіцентру (0:1) та Агробізнесу (1:3).
  • У наступному матчі Металіст зіграє проти Ниви – поєдинок пройде 19 серпня.
  • Наразі підопічні Аніщенка посідають останню, 10 сходинку у групі А Першої ліги України.