«Хочеться сказати, що він ковзає полем»: експерт в Англії вірить в потенціал Мудрика

Переглядів 621
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Хочеться сказати, що він ковзає полем»: експерт в Англії вірить в потенціал Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Екс-захисник Ліверпуля Стівен Уорнок висловив свою думку щодо гри у виконанні Михайла Мудрика у матчі Лестер – Челсі (1:3) у рамках 27-го туру АПЛ.

Михайло Мудрик у матчі проти Лестера зміг відзначитися своєю першою результативною дією за Челсі у семи іграх. На 78-й хвилині поєдинку він асистував Матео Ковачічу. Сам 22-річний лівий вінгер провів на полі 82 хвилини.

Футбольний експерт Стівен Уорнок вважає, що Мудрик – футболіст на велику перспективу для Челсі.

«Я не думаю, що він зараз на тому рівні, якого потенційно може досягти. У Шахтарі він зіграв близько 30 з лишком ігор, тож, якщо подумати, він усе ще щодо новачок у грі на найвищому рівні.

Проте, заслужений футболіст залишився задоволеним діями українця на полі у незвичайній для нього ролі «хибної дев'ятки».

«Поттер переставив його до центру, і це дозволило Мудрику отримати багато простору. Швидкість, з якою покриває простір, захоплює дух. Таке відчуття, що він навіть не дуже напружується. Хочеться сказати, що він ковзає полем», – сказав Уорнок у коментарі Sky Sports.

Нагадаємо, що Уорнок за 18 років своєї кар'єри захищав кольори Ліверпуля, Астон Вілли, Блекберна та інших клубів АПЛ. Загалом у чемпіонаті Англії він провів 212 матчів. Також у його активі є один матч за національну збірну Англії