«Хотілося б нам усім, щоб матчі пройшли в Україні»: Павелко – про жеребкуваня відбору Євро-2024 для збірної

Переглядів 2060
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хотілося б нам усім, щоб матчі пройшли в Україні»: Павелко – про жеребкуваня відбору Євро-2024 для збірної
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко поділився результатами жеребкування кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи 2024 року у Німеччині.

Павелко вважає, що шанувальники збірної України в захваті від жеребу, який спонукає нас грати проти Італії, Англії, Македонії та Мальти.

«Я впевнений, що всі вболівальники в захваті від такого жеребка. Мої колеги з інших футбольних асоціацій говорять, що це «група смерті». 

Але я вважаю, що це можливість для наших футболістів і нашої країни показати всьому світу, що ми не боїмося гучних імен і готові дати бій. Я впевнений, що тільки результати в цій групі покажуть, був цей жереб гарним чи поганим».

Також Павелко зізнався, що всім дуже б хотілося, щоб матчі відбору нашої національної команди пройшли в українських містах.

«У мене є важливе завдання для наших гравців — щоб вони пам’ятали, що в нас країна, яку захищають наші воїни й герої. Дуже хотілося б нам усім, щоб матчі з нашими суперниками пройшли в Україні — у Києві, Одесі, Львові, Донецьку, Криму. Наші герої, ЗСУ, дають нам можливість грати у футбол. Мрія наших уболівальників — перемагати всіх суперників.

Тож побачимо, жереб дуже незвичайний. Але я впевнений, що нашим футболістам усе до снаги. Слава Україні! Героям слава!», — наводить слова Павелко УАФ.  

Нагадаємо, матчі єврокваліфікації відбуватимуться у період із березня по листопад 2023 року. Фінальний турнір пройде з 14 червня до 14 липня 2024 року.

X